Suurin piirtein näihin aikoihin (raskaudesta) viime keikalla aloin tarvita äitiysbyysia ns. turvotuksen takia. Kävin kokeilemassa useammallakin äitiysosastolla, ja ostin lopulta yhdet äitiysfarkut Pariisista. Gapista. Tuolla ne kaapissa edelleen nakottaa, vaikka eilen oli kyllä jo vähän tarvetta.

Meinaan ilmavauva oli vähintään 7. kuulla. Mutta onhan se kiva, ettei kenenkään tartte siellä yksinään köllistellä ja musiikkia piisaa. Ei ehkä toistamiseen tarvitse tämän raskauden aikana kokeilla majoneesia. Ainakaan sisäisesti.

Viime viikolla kävin ekassa äitiysneuvolassa kans, mieskin ehti ruokiksella mukaan. Painoa on puolitoista kiloa vähemmän kuin viime kerralla, eikä me muutenkaan siellä kauaa vetelehditty. Suurin vaikeus oli siinä, kun terkkari ei millään meinannut saada mahtumaan mun viime raskausajan diagnooseja niille varattuun laatikkoon. Keräsin nimittäin koko sarjan, paitsi hyperemesistä. Alkoholi- ja huumetesteistäkin selvittiin puhtain paperein. Tai en tiedä kuinka puhtain. Repesin kun opin taas uusia huumeiden nimiä, ja vaikka tää miehestäni oli myös suunnattoman hauskaa, terkkari ei oikein ymmärtänyt.

Mut siis, "unikkotee". Ahahahahahahahahaa! Jos mulle ois joku joskus tarjonnut unikkoteetä, oisin varmaan ollut että "ehdottomasti, kokeilen aina mielelläni uusia teelaatuja". Koska, tee nyt vaan on parhautta, ja mä olisin veikannut sen olevan jotain minttu- ja kamomillateen sukua, rentouttavaa ja näin edelleen.

Viime raskaudessa vedin kirsikka- ja limeteetä, joista edellinen maistuu normaalisti esanssilta ja jälkimmäinen tiskiaineelta. Tällä kertaa olen innostunut chaista ja Russian Earl Greystä. Tarkoittaako tää nyt, että erimerkkinen vauva tulossa? Vai onko tällä tyypillä vaan parempi maku?