Lähes kaikki raskausoireet ovat kadonneet. Ei kuvota ollenkaan Ylenpalttinen väsymys on muuntunut aika lailla tavanomaiseksi. Yhtäkkiset ärsytyksenpuuskat ovat hävinneet. Olen jo lähestulkoon varma, että raskaus on joko mennyt kesken tai plussa oli alunperinkin väärä.

Ja sitten yritän kaivaa taas niitä pikkumerkkejä. Liha ällöttää ihan jo pelkästään ajatuksena, joten skidin lounaan ja päivällisen laitto vaatii aika lailla tahdonvoimaa. Kuuma maito on vastenmielistä, joten nautin teeni ilman. Ja yritän muistaa juoda lasillisen tai pari maitoa päivittäin. Aamuyöllä neljän-viiden pintaan tulee nälkäherätys ja pakko käydä pikkulautasellisellisella yöpalamysliä, koska muuten ei uni tule. Navanympärysosasto näyttää torpedolta.

Nämä kaksi viimeistä ovat ainoita viime raskaudesta tuttuja oireita. Etenkin tuo nälkä. Ensimmäinen ultra on maanantaina, toivottavasti kultapieni on täysissä sielun ja ruumin voimissa. Edellinen malli hikkasi ja viuhtoi koko ultrauksen ajan, ehkäpä tämä tämän vuoden malli osaa ihan uusia temppuja.