Raskausoirerepertuaarini on juuri laajentunut. Tällä hetkellä jännittäviä oireita löytyy sekä ruuansulatuksesta että ilmeisesti verenkierrosta.

Ensinnäkin kaikki punainen liha ja maito ällöttävät, etenkin lämpimänä. Tämä nyt ei olisi mikään suuri tragedia, mutta arvatkaapa mitä lihan (myös ravintoteknisesti korvaava) soija tekee? No ummetusta, jota ei tästä kropasta tavattu viime keikalla kuin synnytyksen jälkeen. Yök.

Ja toiseksi on alkanut huimaamaan niin että heikottaa (hekoheko). Ihan paikalla istuessakin voi vintti alkaa mennä pimeäksi, mutta yleensä kuitenkin vasta noustessa ja/tai liikkuessa.

Jos tämä huimaus olisi kiinni hemoglobiinista, joka viime kierroksella ainakin tipahti juurikin näillä main, sen voisi parhaiten korjata (ta-da-da-DAA) syömällä punaista lihaa. Yök. Toinen korjausmetodi, eli rautatabletit, aiheuttavat ummetusta.

Tää on kyllä nyt niin hyvin suunniteltua meininkiä, että oksat pois. Mutta vielä on kyseessä kuitenkin se nautinnollinen aika raskaudesta, koska maha ei paina, eikä pahoinvointiakaan ole.